WOUT’S KWEKERIJ
Welkom Nieuwsflits Producten Diversen Publicatie Fotoalbum Contact 
Diepgevroren natuurvlees


                                                                       

Schotse Natuur-Hooglander van de Drentse heide en bossen


Dieren hebben hun hele leven lekker buiten gelopen,  zijn niet ingeent en is een nog lokaler produkt dan uit Groningen. Hebben een menu genoten van divers kruidenrijk graslandmengsel met wat boomblaadjes in de bossen van Appelscha e.o. (natuurgebieden). Vlees heeft geen EKO label, geen antibiotica nodig en geen antibiotica toegediend gekregen (tolerantie 0,0).  


Braadworst  per 315 gr                           

Droge worst                                                

*) Rookworst   260 gr                      

Saucijs  (2 st.)                                                     


Kogelbiefstuk  per 300 gr                          

Biefstukreepjes 300 gr   

                           

Rundergehakt per 250 gr niet gekruid     

Hamburger  per 2 stuks tot. ca. 260 gr    

Rundervink  per 250 gr                            


Entrecote per 2 st tot 350 gr                    

Rollade (ca. 0,8 kg)                                                                          

Runderlap per 500 gr                              

Sucadelap  per 500 gr      

Riblap per 500 gr         

Ribeye per 400 gr       

Stooflap per 500 gr                      

               

Schenkel per 250 gr                                   

Poulet per 300 gr                                     

Soepvlees/ hachee per 300 gr                 

mergpijp ca. 200 gr                                   


*) Zuiver rundervet/ niervet/ ossenwit   


*) alleen  op bestelling



Drents-Fries Natuur-Heideschaap


bout  (per dikke kilo)                      

gehakt (per 0,25 kg)                       

kotelet  (per 0,3 kg )                       

saucijs/ verse worst  (per 0,4 kg)    

shoarma (per 0,3 kg)                      

stooflap  (per 0,5 kg)                      


Voor actuele prijzen en aanbod, meldt u zelf aan voor de tweewekelijkse  email.


100 %  vrij van hormonen en antibiotica, lokale topkwaliteit.

Diepgevroren Vlees uit Drenthe, Friesland en Groningen.


Vlees van Bosboer Richard: niet in de actie maar diversen wel blijvend goedkoper geprijsd t.g.v de omschakeling.


Richard van Pelt, de Wel Passievolle Boer,  is uit de Woeste Grond gestapt en is samen met zijn idealen verder gegaan met zijn nieuw opgezette: boereninhetbos.nl.

Goed dierenleven gehad en vrij van antibiotica en hormonen.

Verpakking word aangepast, om meer op maat te kunnen leveren.

Vacuum verpakt, diep gevroren met   vaste verkoopprijzen en t.h.t. datum, etc. Alle verpakkingen BPA-vrij uiteraard.


Dit vlees is  NIET eko gecertificeerd, wel absoluut een natuurlijk (h)eerlijk buitenleven genoten (10 dieren per 78 hectare, waardoor er geen EKO label aan gehangen kan worden….)  Hier aangeboden in een overzichtelijke inkijkdiepvrieskist.


Binnen het intensief biologisch is 30 % gangbaar voer (o.a. genetisch gemanipuleerde soja uit de Amazone gebieden etc) toegestaan, dus incl. meststofgebruik uit Afrika/ China/ Marokko etc.   

Het verjagen/uitroeien  van de lokale boeren t.b.v goedkoop gangbaar vlees in de supermarkten, mag bekend verondersteld worden.


Leefgebied Bosvlees: in de bossen (natuurgebieden) van Drenthe of  Friesland.


Info wijze van bereiding hier verkrijgbaar.

 


Diepgevroren Vlees van Boeren in het Bos:


Vrij van:

- antibiotica

- kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

- conserveringsmiddelen, o.a. nitriet (volgens onze overheid noodzakelijk toe te voegen max. 150 mgr./ Kg)

- additieven (E nrs.)

- gluten

- gistextract

- suiker

      - genetisch gemanipuleerd voer (soja, mais)       

        - glyfosaat

- hormonen

- geen leegroof nodig van meststoffen uit China, Afrika etc. t.b.v. het veevoer, wat eveneens uit Verweggistan komt.


E-nummers, antibiotica, glyfosaat etc. groeien niet in de bossen van Appelscha, horen m.i. gewoon niet in ons lichaam thuis.

    

Indien kruiden toegevoegd zijn: uiteraard alleen van biologische oorsprong, met respect voor het vlees.


                            

NatuurBos Varken (Tamworth, directe afstammeling van het Wilde Zwijn, dus niet doorgefokt op van alles en nog wat)



nekkarbonade (= schouderkarbonade)  (300 gr/ st)   

ribbetjes per 500 gr                        

spekblokjes                                    

speklap        380  gr  (2 st)       

verse worst  250 gr                       

saucijs (2 st)                                  



Dieren hebben hun hele leven lekker buiten gelopen,  zijn niet ingeent en is een absoluut wel lokaal produkt. Vlees heeft geen EKO label, geen antibiotica nodig en toegediend gekregen. Vrij van gluten, kunstmatige chemische stoffen (E-250, natriumnitriet etc.), conserveringsmiddel,  gistextract en suiker uiteraard. Ras:Tamworth . Gangbare varkens groeien 0,8 kilo per dag, ‘mijn’ varkens  slechts enkele grammen, afh. van het weer en het seizoen. Gangbaar is slachtrijp na 5 maanden, ‘mijn’ varken pas na bijna 2 jaar. ‘Mijn’ Varkens hebben geen genetisch gemanipuleerd voer te eten gekregen, wel kruidenrijk graslandmengsel met wat boomblaadjes nabij Appelscha, mijn koolstronken en slablaadjes, slakken en o.a. torretjes. Div dieren zijn te bezichtigen in het natuurgebied aan de Eekhoutswijk in Smilde.

 


Kromhoekster Natuur-Kip


drumstick       2 x 150 gram             

halve kip    ca. 0,75 kilo                    

kippenbout    2 st, ca. 400 gr tot.       

kipcarbonade   ca. 500 gram            

kipfilet              ca. 250 gram       

kippoot             ca. 0,4 kg        

vleugeltjes   (ca. 0,7 kilo)     

                                         

kipkarkas voor soep (ca. 0,5  kilo)     

soepkip (EKO 1e – Marknesse, eigen Boer)  


2012 Atelier CreaWorld. All rights reserved.