WOUT’S KWEKERIJ
Welkom Over mij Wist u dat Producten Fotoalbum Contact 

               Wist u dat:Wist u dat:


Telen in Ledcellen (led lamp, onder laboratoriumomstandigheden) wordt op dit moment sterk gepromoot door onze overheid, Wageningen en onze supermarkten. Een  steriel product dat nooit daglicht ontvangen heeft, wordt straks wellicht verkocht als duurzaam en extra gezond. De klant stemt middels de aankopen bij de supermarkten of elders.

Plant op substraat heeft de beschikking over slechts ca. 20  voedingselementen, in de natuur echter een veelvoud hier van. Het zelfde geld voor de van nature voorkomende schimmels en bacterien. De onbalans in onze voeding t.g.v. de bemesting van de plofgroenten, het plof & stalvlees geeft de consument overschotten van Na, Ca, fosfor etc., met dus te korten van Magnesium etc (o.a. osteporose etc.is het gevolg,). De overheid, multinationals en farmacie zijn de race echt aan het winnen. Een steriel, niet vitaal en niet weerbaar product dat door mensen opgegeten wordt. Gevolgen laten zich raden. Het is zo ver.


Bewezen is inmiddels dat  van de vitaminen en mineralen die onze gangbare voedingsgewassen 20 jaar geleden nog bevatten, er nu nog slechts max. 10 % van aanwezig zijn.


Een plant aan de druppelaar en in gevangenschap met de kunstmesten en chemische ‘gewasbeschermingsmiddelen’.  Synthetische stoffen die m.i. niet echt  in ons lichaam thuis horen maar er wel door in opgeslagen worden, invulling vetweefsel.


Een vitaal eindproduct waar het lichaam wel wat aan heeft is waar het mij omgaat. 2012 Atelier CreaWorld. All rights reserved.